Masthead header

Förklädessvammel

Jag har blivit stormförtjust i de fantastiska förkläden som Leila har i sitt bakprogram Leila Bakar. Jag letade inne på TV¤:as hemsida efter inköpsställen eller liknande utan framgång.

Själv har jag ett urtråkigt mörkblått som egentligen tillhör Magnus. Jag vill ha ett knallfärgat som man blir glad av. Gärna blommigt eller stormönstrat och självklart med rosa botten eller med rosa blommor.

Slängde iväg en snabb fråga till Leila själv på hennes sida. Och efter en dag fick jag svar:

Hej Annelie!Flera av förklädena jag har i Leila bakar kommer från Cath Kidston. De har
härligt färgglada och snygga grejer!

Kram Leila

Susade genast ut på nätet och hittade dem HÄR. Nu hoppas jag att familjens engelska bekanta ska komma på besök snart så jag kan skicka med en beställning till dem. Innan dess så har jag bestämt mig för att ge mig ut på tygjakt och sy mig ett förkläde att bli glad av.

Pop Flowers Apron

Emilie - 19 juli, 2007 - 13:00

Va’ lustigt! jag kollade just på Leila bakar muffins igår och tänkte att hennes förkläde var så fint och undrade vart hon hade köpt det! och nu letar jag recept och hamnade här… tack!

Karin - 3 augusti, 2007 - 10:15

Är också jätteförtjust i förklädena. Cath Kidston går att beställa från Sverige och man kan också beställa deras underbara katalog! Jag har själv nyss beställ mig ett förkläde som jag hoppas skall pigga upp i det gråa sommarvädret!

maria - 19 oktober, 2007 - 23:14

vart kan man beställa förklädena och handukarna etc från Sv?
Jag hittar ingen sida som man kan beställa Cath Kidston förklädet på?

mvh maria

Kicki Wilhelmsson - 23 augusti, 2008 - 15:54

Hej hopp,
såg att ni gillar Cath Kidston, hennes supersöta bad & bodyprodukter + en cool retro ekologisk köks- och städserie med diskmedel, diskhandskar mm finns att köpa i Sverige hos http://www.countrystyle.se

Snart kommer vi även att få in blommiga förkläden från Greengate som Leila också har mycket saker ifrån.

Kram från Kicki
på Countrystyle

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

Dela på Facebook Dela på Twitter Skicka till en vän