Masthead header

Chokladcupcakes

Tänk vad gott det är med choklad!
För något år sedan så tyckte jag att ljus choklad var den bästa chokladen av alla – men nu är det mer och mer mörk choklad av riktigt bra kvalitét som lockar.

De här chokladcuppisarna med chokladfrosting har stora bitar av mörk choklad som fyllning som har smält sådär lagom mycket.


Även den här gången har mina stämplar från scrapbookingen fått komma fram till dekorationerna.

Frostingen hittar du HÄR.
Muffinsarna hittar du HÄR. Men med mörk choklad istället för vit choklad samt kakao, men inga bananer.

Blommorna och skylten är gjorda av rosa marsipan och i varje blomma finns lite färgat gult socker.

Njuut!

– Annelie –

Formarna kommer från Kalasform och heter Rosa Rosen.
Tyllen är den HÄR från Strössel & Annat.

Erika - Bakglädje - 25 oktober, 2010 - 16:40

Vilken jättesöt cupcake!
Jag älskar choklad, alla sorter! :-) Vit choklad är en stor favorit, framför allt att äta rakt upp och ner. I bakning är mörk choklad en klar vinnare, men jag äter det gärna också. Kul med lite tylltips, det behövs alltid.

Bakverk och Fikastunder.. - 25 oktober, 2010 - 20:32

Supersöt! Älskar texten, skall sätta mig nu och testa en text, får se hur det går!..

Linda - Cupcakefluffan - 25 oktober, 2010 - 20:52

Himla söta cupcakes som ser jättemumsiga ut, choklad gillar jag :-) , synd de inte går att skicka via email :-)

Sana - 27 oktober, 2010 - 21:11

De är ju jätte söt!!
pink with brown I like it ;)

Cutecakes-Paulina - 28 oktober, 2010 - 09:57

Frostingen ser så ljuvligt god ut!

Det du säger ang. använda smör versus det som används på bagerier, stämmer nog, det är alltid godare med hembakt!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

Dela på Facebook Dela på Twitter Skicka till en vän