Masthead header

Vintriga cupcakes

Var hem till en väninna härom kvällen för lite födelsedagsfirande, hustittning och scrapbooking. De bad mig ta med något till fikat och jag såg genast framför mig att jag skulle göra två olika sorters vintriga cupcakes.

Det här är den ena sorten……

Chokladmuffins, fyllda med hemgjord chokladmousse och toppade med
whipped cream frosting.
Jag dekorerade med ljusblå snöflingor i marsipan och små silverkulor.

Just vitt, silver och ljusblått är verkligen vinter för mig.

När jag hade fotat klart och bara skulle lägga in kameran och ta in mina cuppisar så såg jag, som i slow motion, hela brickan kana av från det snöiga räcket och göra en vändning och landa med en smäll i altanen….

När jag står där och inte vet om jag ska skratta eller gråta så kommer Unga Fröken Bagare (4, 5 år) och säger:
Varför gjorde du sådär mamma?”
Ja….. det kan man undra…. :(

Jag var glad över att jag hann fota mina fina vintriga cupcakes innan de föll och även glad att det åtminstone fanns två som var hela (som inte fick vara med och fotas).

Så kan det gå….. ;)

– Anelie –

Anette - 27 november, 2010 - 12:03

Åh, vilka bakverk!
Nästan för vackra för att ätas.

Hanna - Bakfnatt - 27 november, 2010 - 19:10

Nej, så tråkigt med så fina cupcakes! De var verkligen vintriga och fina! Skall försöka få tillfälle och också komma ihåg att använda min bricka nu under julen (har en likadan) för den gjorde sig verkligen fint med vintriga bakverk =)

Linda - Cupcakefluffan - 27 november, 2010 - 21:51

Men oj då, vad tråkigt, men tur du hann fota dom innan så det finns bildbevis på dina fina cupcakes, ja barn är roliga med sina kommentarer, men blev det några cupcakes att ta med eller fick du göra nya?

Erika - Bakglädje - 28 november, 2010 - 10:30

Nej… vad tråkigt när man lagt ner en massa tid på att fixa och göra fint. Tur att du hann fota, men synd att de inte blev uppätna. De var väldigt vackra!

Monica - 29 november, 2010 - 13:59

Halloj, vilka härliga godsaker du bakar=) jammi!!!

Men pang i bygget vilken osis att de ramlade och blev mos, synn, synn,

Ha en härlig dag i vinterlandskapet=) / Monica

Jenny - 1 december, 2010 - 12:50

Vilken fin blogg du har! Du borde vara med i HSBs stora pepparkakshustävling med chans att vinna ett helt års bosparande! Läs mer här: http://www.hsb.se/omhsb/companies/2_24830

I MITT KÖK » Choklaaaaad! - 8 december, 2010 - 19:58

[…] Vintriga cupcakes […]

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

Dela på Facebook Dela på Twitter Skicka till en vän