Masthead header

Dumlefluff

Det här är helt klart min favorit bland tårtfyllningar just nu. Funkar även som frosting på cupcakes eller naturell med färska bär.

Receptet är skamlöst stulet från söta Lisa som har den fantastiska bloggen Sockerrus.

180g Dumlekolor (det blir 4 bitar kvar i en påse som kan smaskas upp under tiden du skär)
3 dl vispgrädde

Värm upp grädden i en kastrull och ta av den från plattan precis innan den börjar koka.

Skär Dumlekolorna i små bitar och rör ner dem i grädden. Fortsätt röra tills  de smält.

Häll upp i skål och ställ i kylskåpet i minst 6 timmar (helst ska den dock stå över natten).

När blandningen är helt genomkall vispas den upp till en härlig fluff.

Det här receptet räcker till 1 lager i en tårta.

Njuut!

– Annelie –

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

Dela på Facebook Dela på Twitter Skicka till en vän