Masthead header

De allra godaste….

cupcakesen jag någonsin gjort tror jag.

Även de här fanns på yngsta fröken bagares kalas och som var i temat choklad och jordgubbar.

 

De här muffinsarna har jag gjort förut, men nu hade jag hackad choklad (Werther’s Original Milk) istället för jordgubbar.

Jag fyllde dem med hemgjord jordgubbsmousse, som topping är det Whipped Cream Frosting och de är dekorerade med en jordgubbe och rosa sockerkristaller.

De här kommer jag göra många fler gånger med Blåbär/lemon curd/WCF t.ex.

Mums!

– Annelie –

Hanna - Bakfnatt - 10 maj, 2011 - 10:07

Mmm, jordgubbar som är så gott! Dina cupcakes ser verkligen jättegoda ut =)

Erika - Bakglädje - 10 maj, 2011 - 16:23

Åh, vad gott det ser ut.

Linda - Cupcakefluffan - 10 maj, 2011 - 20:33

Så mumsigt :-)

frida - 10 maj, 2011 - 21:16

vilka fina! och jag är övertygad om att de var jättegoda också :D

Stina - 11 maj, 2011 - 08:53

Hjäälp vad goda de ser ut! :) Its like the cupcake from heaven!! Men jag undrar… Hur får du i moussen i cupcaken?

Annelie - 11 maj, 2011 - 09:39

Hanna/Erika/Linda/Frida – De är jättegoda verkligen och ibland är verkligen less is moore när det kommer till dekorationer!

Stina – När muffinsarna är klara och har svalnat skär man av ett lock och tar ur lite muffins och fyller gropen med t.ex. mousse. Lägger sen på locket och dekorerar.

– Annelie –

Alexandra - kärlek på tallrik - 12 maj, 2011 - 00:02

De ser fantastiska ut, verkligen! Och vad mumsigt med färska jordgubbar till, vad sugen jag blev =D

Enkakaiugnen - Lotta - 28 maj, 2011 - 22:14

Vad kul att hitta recept som någon annan verkligen gillar! Det är såna man vill prova att baka själv! Hur var sötheten i de här godingarna? Var de väldigt söta eller ganska lagom?

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

Dela på Facebook Dela på Twitter Skicka till en vän