Masthead header

Whipped Cream Frosting

En av de godaste frostingarna kan även användas som tårtfyllning i kombination med någon lite mindre söt fyllning.

100 g philadelphiaost
1 dl florsocker + det extra du vill ha för att söta efter din smak
3 dl grädde

Vispa ihop philadelphiaost och florsocker till frostingen.
Vispa tills den blir helt slät.
Häll ner grädden och vispa till det blir en tjock mumsig frosting.
Ner i spritspåsen och spritsa på muffinsarna (eller bred på anslaget) när de har svalnat helt.

Vill man ha färg på frostingen så rör man ner den allra sist när frostingen nästan är färdigvispad.

Njuut!

– Annelie –

Johanna - 19 maj, 2011 - 18:10

Här kommer en kanske dum fråga från en som inte e så bra på detta, ska grädden vara ovispad när den blandas ner med florsockret och philiadelphiaosten?

Krya på dig

Kram

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

Dela på Facebook Dela på Twitter Skicka till en vän