Masthead header

Det Goda Köket

Så var det snart dags igen för Det Goda Köket, matmässan så årligen går av stapeln i början av november. Redan nu är sajten uppdaterad med massor av information m.m. och till min stora glädje såg jag att man kunde scrolla fram mängder av adresser till olika matbloggar via Blogtoppen.

Glad som en lärka blev jag när jag upptäckte att min lilla enkla sida fanns med!! Just nu på plats 152 av 160 bloggar. *rodnar klädsamt*

Jag hoppas att det även i år ska finnas mycket att kika på, influeras av, tuggas på både på plats och hemma vid ett senare tillfälle. Det brukar bli att vi bär så armarna bågnar med magarna fulla av goda saker.

Det här mumsade jag bl.a. på i fjol….

Osttallrik
Blandad osttallrik

Italiensk tallrik
Blandad Italiensk tallrik

Ljuvliga praliner
Och väl hemma njöt jag av lyxiga, ljuvliga praliner….

Det ska vara gott att leva ;-)

Pst…. Om du klickar HÄR kan du hjälpa till att få upp MAT-sidan ännu högre upp i listan.

Ewa - 19 oktober, 2007 - 07:45

Jag ser inga bilder, bara röda kryss?

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

Dela på Facebook Dela på Twitter Skicka till en vän