Jag precis som många andra har längtat efter Leilas nya TVserie Leila bakar i Frankrike. I första avsnittet bakar hon bl.a. en rabarbercheesecake som jag tyckte såg fantastisk ut.
Så när min fina väninna Ulrica med familj kom över på en grillkväll blev det just Leilas rabarbercheesecake som serverades som dessert.
Nästa gång jag gör den här cheesecaken ska jag låta den stå i ugnen ca 10 minuter till innan jag slår av ugnen och låter den stå kvar till ugnen är sval. Min cheesecake blev någon för ”ofärdig” i mitten, men trots det väldigt god!
Njuut!
– Annelie –
Smarrigt!! Har verkligen haft dille på rabarber denna försommaren!
Är verkligen sugen på att baka den cheesecaken
Vad spännande med rabarbercheesecake, det låter jättegott. Har gjort cheesecake en gång och tyckte då att det var jättesvårt att veta när den var klar.
Åh vad gott! Älskar rabarber :-)
Hoppas att du har en härlig sommar!
Kram, Lisa
Gud vad gott!!