Masthead header

Mandelbiskvier

Nu när jag gjort egna små mandelbiskvier att ha i nyponsoppan kommer jag aldrig köpa några igen. Det gick supersnabbt (ca 15 minuter) och var såååå himla mycket godare än de man köper.

MANDELBISKVIER
100 g mandelmassa
50 g strösocker
25 g äggvita

Sätt ugnen på 180 grader.

Blanda mandelmassa och socker och tillsätt äggvitan och blanda tills det är slätt utan klumpfritt.

Spritsa eller dutta ut små biskvitoppar på en plåt.

Grädda i 5 – 8 minuter.

Njuut!

– Annelie –

Originalreceptet finns HÄR.

Chezsofia - 25 november, 2011 - 13:47

Nyponsoppa med mandelbeskvier är så gott. En riktig klassiker!
Måste prova egna någon dag. Trevlig sida!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

Dela på Facebook Dela på Twitter Skicka till en vän