Masthead header

Beställningar…

… är något jag inte gör tyvärr.

Jag får ofta frågan via mail och via I MITT KÖKs sida på Facebook om jag gör bakverk och tårtor på beställning  men det gör jag tyvärr inte.

Det står lite här och där, men eftersom jag den senaste veckan fått fem förfrågningar tänkte jag berätta om varför jag inte gör det även i ett inlägg.

Vill börja med att säga att jag blir galet smickrad av förfrågningarna jag får, men eftersom jag varken har separat kök eller egen firma så får jag inte baka för betalning åt andra. Vare sig det handlar om bullar, kakor, cupcakes eller tårtor.

Jag bakar endast till familjen och den närmaste vänkretsen för att det är roligt, inte för att tjäna pengar.

Jag har ju min egen separata bakbänk och utrymmen i vårt kök, där jag även har en egen kyl, men inget helt separat kök. Jag har även ett separat pysselrum där jag gör alla mina cake toppers och dekorationer. Men det här räcker inte för att man ska kunna ha egen firma och baka hemma på beställning.

Därför säger jag alltid nej, även om jag både är frestad och framför allt smickrad!

Så… Varmt tack snälla alla ni som frågar och ni som lämnar snälla kommentarer!!

Kram

– Annelie –

 

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

Dela på Facebook Dela på Twitter Skicka till en vän