Masthead header

Ägghalvor med viltsmak

Ingredienser till 5 personer / 10 halvor
5 ägg
50 g rökt skivad hjortstek
½-1 rött äpple
100 g crème bonjour med karljohansvamp & champinjon
½-1 tsk dijonsenap
1 msk skuren gräslök

Gör så här

  1. Koka äggen ca 7 minuter och spola dem kalla. Skala och dela äggen och ställ på ett serveringsfat.
  2. Tärna/strimla hjortsteken. Skala, kärna ur och tärna äpplet.
  3. Blanda hjort och äpple med crème bonjour och smaksätt med senap, salt och peppar.
  4. Fördela röran på ägghalvorna och garnera med skuren gräslök och ev. strimlat äpple.

Receptet kommer från ICA, men är ändrat en del av mig.

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

Dela på Facebook Dela på Twitter Skicka till en vän