Masthead header

Färskpotatis med topping

Ingredienser
12-16 små färskpotatisar, ca 450 g
1 dl Arla Köket crème fraiche
50 g löjrom eller caviar
1/2 dl hackad gräslök
12-16 skalade räkor
dillvippor

Gör så här:

  1. Borsta och koka potatisen. Låt den svalna.
  2. Skär ett litet kryss i varje potatis och ställ på ett fat. (Eller dela dem på hälften om de är lite för stora för att vara en munsbit).
  3. Lägg en klick crème fraiche på alla potatisar.
  4. Lägg en klick rom på hälften av potatisarna. Garnera med gräslök.
  5. Lägg 2 räkor (om det får plats) på resterande potatisar och garnera med dillvippa.

Servera på buffébordet eller som tilltugg.

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

Dela på Facebook Dela på Twitter Skicka till en vän