Masthead header

Hello Kitty-tårta

Min yngsta dotters önskade sig en tårta med Hello Kitty på till sin födelsedag. Bara att kavla upp, sätta på förklädet och börja….

Dagen före kalaset gjorde jag en sugarpaste och en fluff med Ahlgrens bilar. Samma dag så blandade jag sugarpaste och marsipan som färgades rosa. Jag skar ut delarna till Hello Kitty i sugarpaste. Jag är inte helt förtjust i att klä en hel tårta med SP för jag tycker den blir för söt då, därför blandar jag SP med marsipan och får det bästa av två världar.

På första lagret hade jag vaniljkräm och grädde och bitar av päron. På lager två la jag var fluffet. Jag kavlade sedan ut min SP/marsipanblandning till locket och spritsade en kant nertill med smörkräm. Till sist la jag på de olika delarna till Hello Kitty. Jag var inte helt nöjd, men dottern var supernöjd och det var ju det bästa betyget jag kunde få.

Recept på sugarpaste/SP finns HÄR.
Recept på på fluff finns HÄR.

~ Annelie ~

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

Dela på Facebook Dela på Twitter Skicka till en vän