Masthead header

Cupcakes

För att fira att vi bott i vårat fina hus i hela 2 år så gjorde jag och Elliot blommor av sugarpasten/sockerpastan jag gjorde för ett tag sedan. Vi färgade in sockerpastan i 2 olika färger och gjorde olika stora blommor som vi la på tork i snapsglas för att få lite böj på dem.

När blommorna torkat penslade vi mitten av dem med lite vatten så att de små de stenhårda (akta tänderna!) kulorna skulle fastna. Vi spritsade våra choklad- och bananmuffins med cream cheese frosting och dekorerade med blommorna.

Det här var jättekul och jag blev klart nöjd med blommorna. Jag ser fram emot att få dekorera en hel tårta med blommor, blad och figurer i sugarpaste.

Banan- och chokladmuffins
Creeme Cheese Frosting
Sugarpaste

~ Annelie ~

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

Dela på Facebook Dela på Twitter Skicka till en vän