Masthead header

Ett överraskning…

…  väntade på mig när jag kom hem från praktiken idag. Ett stort inslaget paket från goda vänner i England som innehöll massor av roliga baksaker. Det kändes som julafton när jag packade upp det ena roliga baktillbehöret efter det andra.

Som grädde på moset låg en liten bakbok från distriktet Kent, där Kevin och Georgia bor. Det ska bli hur kul som helst att testa att baka recepten i boken och självklart att baka och dekorera med allt som fanns i paketet. TACK! <3

A surprise was waiting for me when I got home from my bakery practice today. A large packages from my friends in England that contained lots of fun stuff to use when I’m baking. It felt like Christmas Eve when I packed up the fun things, one after another.

The icing on the cake was a small bakery book from the Kent district, where Kevin and Georgia live.

I will have lots of fun when I’m baking the cakes from the book and of course when I’m baking and decorating with all that was in the package.

THANK YOU! <3

– Annelie –

Linda - 3 augusti, 2010 - 18:58

Vilket kanonpaket, skall bli kul att få se vad du skall göra med alla roliga baksaker du fått. Ja det måste verkligen känts som julafton, det är ju kul att få baka med sådant som inte finns att få tag på här hemma.

Pehrnilla - 3 augusti, 2010 - 19:41

Vilket fint paket;) Även jag blir avis…..
Har varit inne på Dr Otkers engelska sida och ville beställa därifrån men de säljer bara inom England. Vet inte varför. De har roilgare saker än här.
Bra med vänner överallt:)

Annelie - 4 augusti, 2010 - 03:54

Vilket eldorado för en bakfantast! Jag hade kissat på mig av ren glädje!

Ida - 8 augusti, 2010 - 14:19

Åååh, vad lyxigt! Förstår att du blev superglad!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

Dela på Facebook Dela på Twitter Skicka till en vän