Masthead header

Ond…

… högerhand/arm är skälet till att det har varit så tyst här inne I Mitt Kök. Jobbar ju som bagare/konditor med allt roligt vad det innebär och allt mindre roligt som alla tunga lyft av mjölsäckar, sirapstunnor osv. Första dagen efter semester så hände det som helst inte ska hända – klockan är 6 på morgonen och varuleveransen kommer, jag lyfter massor, det är trångt, jag hjälper en kollega som står bakom mig muntligt medan jag flyttar en massa kartonger och säckar.

Då mitt i ett lyft så känner jag att något händer i min arm – det gör ont, blir varmt och det svider. Jag muttrar (läs: svär), men fortsätter självklart jobba resten av dagen tillsammans med kompisarna Alvedon och Ipren.

När jag kommer hem känner jag att det inte håller att nonchalera smärtan längre och åker till akuten där jag blir gipsad för att skadan ska stabilisera sig och smärtan ska avta.

Nu har det gått några veckor och gipset är borta, men jag har fortfarande stundtals ont. Har börjat jobba igen och kommer att kunna börja baka I Mitt Kök också. :)

– Annelie –

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

Dela på Facebook Dela på Twitter Skicka till en vän