Masthead header

Saras kök

Inte helt otippat så gillar jag att titta på olika matlagningsprogram. Jag hade höga förväntningar på Saras Kök som skulle ha lite sådär normalnyttig mat gjord från grunden och med stor variation. Efter 2 program så är jag fast på Saras mat, men inte på hennes bisittare eller vad man nu kan kalla Ann Söderlund.

 Ann till vänster och Sara till höger.

Flamsig, tramsig och oseriös är vad jag tycker om henne. Att hon dessutom i första programmet hällde i sin lilla bebis oboy och att hon i andra programmet glatt ger honom bacon att äta gör inte att den bilden förbättrades.

En bra sak i det hela är att programmet är i SVT:s regi och att man därför kan se programmet på webben. Om och om igen när det är något moment som verkar krångligt och snabbspolande förbi när Ann tramsar, småäter och plockar med maten ömsom med saker som ligger på golvet eller runtikring.

Vi har redan lagat en av hennes rätter (Lax med rosépeppar med löksallad och rotfruktskross) och ska idag äta delar av en annan (Ljummen vårsallad med örtaioli) och fler lär det bli.

Jag hoppas på en fortsättning av Saras kök när de här inplanerade programmen är slut, men då helst med någon annan bisittare.

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

Dela på Facebook Dela på Twitter Skicka till en vän