Masthead header

Äntligen tillbaks!

Underbara Leila Lindholm får ett nytt program på TV4 Plus som har premiär den 16 maj klockan 21.00.

Så här står det på hennes hemsida om programmet:
Snart är det premiär för ett helt nytt bakprogram med Leila! Underbara recept på allt från kokostoppar och krispiga päronflarn till franskt kryddbröd och rågsiktskakor blandas med smarta baktips och inspirerande reportage.

Leila bakar på mormors sätt ända från grunden med ekologiskt mjöl och riktigt smör. Recept på allt från små lingonkakor och krispiga päronflarn till saftigt, matigt morotsbröd varvas med inspirerande reportage och fiffiga knep i köket. Leila ger också tips på dukning och uppläggning, exempelvis hur man packar en härlig picknickkorg eller dekorerar sommartårtan.

Ställ klockan på ringning och markera i almanackan! *längtar*

Och glöm inte att kika in på hennes blogg för recept, tips m.m.

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

Dela på Facebook Dela på Twitter Skicka till en vän